Известие

Collapse
No announcement yet.

въпрос за спортен филтър

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• въпрос за спортен филтър

колеги преди извесно време слагах на алфата спортен филтър конус ама менте 25 лв. както и да е след като го сложих колата полудя започна да работи на 2500-3000 оборота постояно и лампата на инжекциона светеше постоянно след като го махнах сичко се оправи сега сам се навил да слагам истински конус ,,йр,, гледам че сички сте доволни от него но ме е страх да не дам 100-тина лева е така и пак да се появи проблема някои имал ли е сащия проблем сас конуса да знам или някои ако има някои други идеи да казва преди да сам се набутал
    алфа 145 1,7 16v Turbo

Този проблем не би трябвало да е от филтъра Мойта пък беше обратното,преди да сложа конуса бяха високи оборотите,като го сложих всичко се оправи
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

ми какво да правя не ми се инвестират120 лв за конус ,,жр,, и после да седи в килера да сабира прех от какво може да е и как да го оправя
      алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

Колега със сигурност не е от филтера... Явно има нещо друго.Закарай колата на човек който разбира от тези неща да ти го постави и ако има проблем да види от какво е
        Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
        Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
        Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
        Mercedes Benz A170 CDI FL '01
        Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

днес ходих при един маистор и знам че разбира щото ремонтите по моита кола ги е правил тои и сичко е 6 даже 66 и ми каза да не се занимавам с глупости ама сички вие сте толкова доволни от тиа филтри как колата ставала направо друга че искам и ас да се пробвам ама маи парите не са малко за експеримент
          алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

някои няма ли да си каже мнението по моита болна тема
            алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

Ми колега несе впрягай толкова ако ти се досвидят парите неги давай и толкос мойто е болна тема... днеска неми стигнаха 5 евро да си купя една топка за скоростите на МОМО беше 80 евро аз имах само 75 в мене
              Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
              Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
              Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
              Mercedes Benz A170 CDI FL '01
              Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Сложи си един replacement и не се занимавай с разни конуси и т.н. Слагаш replacement-а и работата заспива и знаеш, че няма какво да си объркал. При конуса, доколкото знам, трябва да се направи грамотно инсталацията за да има ефект , докато при replacement-а няма какво да объркаш - само го слагаш на мястото на стария филтър. При мен се усети голява разлика и кефът от карането на колата е още по - голям
                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '06

Comment

мерси реших ша зимам ,,реплисман,, и тва ше ша ви кайа после как е
                  алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

Аз съм също със спортен филтър JR, но реплейсмънт.Нямам никакви проблеми колата си върви много добре на високите обороти бръмчи .
                    http://drive.bg/product_info.php?cPath= ... odelId=179
                    Alfa Romeo 145 1.6 TS '99 facelift
                    Alfa Romeo 147 1.9 jtd '05 facelift
                    Камион 2,4 jtdm Q4

Comment

проблема ти е най вероятно в моторчето на празен ход за да ти държи високи обороти аз нямам такъв проблем като тебе , а съм с конус
                      alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

тва моторче каде стои и ремонта му или смяната какви пари е
                        алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

баш най отгоре на двигателя - на смукателните колектори е закачено - пробвай да го изчистиш на ултразвук - ако не стане сменяй
                          alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

да ама в плевен няма ултра звук да го изчиста колко струва ново знаете ли
                            алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

виж по моргите дали ще намериш - и задължително го пробвай преди да плащаш

Comment

Working...
                              X